Some pictures....

Hej hej, Klara här! :D Häromdan var vi hos farfar och firade hans födelsedag, och då tog jag lite bilder med pappas system (tar nästan alltid med den) och här kommer dom:

Men åh har bilderna på en annan dator, bilderna kommer imorrn ist... Puss å Kram!

 

//Klara

 


Onsala! :P

Hej hej bloggen! Just nu så är jag i onsala. Det ligger lite utanför göteborg. Så tyvärr så har jag inte kunnat uppdatera här men så kom jag på att jag kunde blogga på mammas telefon. I vilket fall så kommer jag hem ikväll så då kanske ni får ett inlägg :)

Idag...♥

Hejsan! Idag så har jag vart vid havet och badat nästan hela tiden. Det har vart så himla varmt idag! :) Tyvärr så har jag inte tagit några bilder eftersom att kameran var urladdad. Tyvärr... Men bara så att det inte ska bli helt tomt här så tänkte jag publicera lite bilder som jag har tagit tidigare.
Det var allt :)

Bilder från dagen :)

Hej! Idag så har jag och min familj vart ute på styrsö. Jag tänkte visa lite bilder från min dag :)

Låg och läste i solen... Denise Rudberg har skrivit två ungdomsserier som år riktigt bra. Dom hänger ihop lite kan man säga. Tillsammans är första serien och Baristas är andra serien. Riktigt bra :)
Domino (min hund) som bär på pinnar och badar i havet :)

Sommarland♥

♥Hejsan! Första inlägget av mig (Klara). Jag skulle egentligen blogga igår, men jag var så sjukt trött så jag orkade inte. Men här kommer några oredigerade bilder som jag tog på mitt sommarland med pappas system.

Åh vad jag stör mig på grässtråt mitt i vägen!
'
En av mina kusiners katter, Nelson.
Ett av de två husen. Fast det andra är mycket minde.
Haha, mitt snygga korthus!
Pilen
Typ en tvättstuga eller nåt men vi använder inte den.
Ja, det var väl allt för idag, ses!
//Klara♥♥♥

Bokeh!♥

Hej! Detta kommer att bli denna bloggens första "riktiga" inlägg :). Igår så lärde vi oss att fota bokeh. Det tog ett tag att lära sig, så att det blev en effekt men till slut så fattade vi hur vi skulle göra!^^ Alla bilderna kanske inte blev jättebra men vissa blev riktigt coola så jag tänkte visa er.
Jag blev ganska nöjd med vissa, någon/några har säkert klara tagit också! Sen har vi ju 2 st i headern! :)

Första inlägget! ♥

Välkomna hit!
Vi är två tjejer på 13 år som heter Klara och Michaela (Kallas Mika (uttalas som Micka))! Vi har ett stort intresse för fotografering! Så vi har därför startat den här bloggen! 
Vi hoppas att ni gillar våran blogg och våra bilder!♥

Välkommen till vår nya blogg! ♥

-

RSS 2.0